Velkommen til Strandhagen på Steinsnes

Et nytt og lekkert borettslag ved sjøen i Horten. Med attraktiv beliggenhet og god arkitektur skal vi bygge moderne hjem for ulike målgrupper. Første byggetrinn vil bestå av 22 varierte leiligheter og 5 familievennlige rekkehus i vakre omgivelser.

Shutterstock 742362499

Om prosjektet

Velkommen til Strandhagen

Velkommen til Strandhagen på Steinsnes - et nytt og lekkert borettslag ved sjøen i Horten. Med attraktiv beliggenhet og god arkitektur skal vi bygge moderne hjem for ulike målgrupper. Første byggetrinn vil bestå av 22 varierte leiligheter og 5 familievennlige rekkehus i vakre omgivelser.

Sand mellom tærne, en kite-tur før frokost eller et forfriskende bad etter jobb? Dette er bare noen av mulighetene som møter deg når du reiser hjem til Strandhagen. Det planlegges innflytting i byggetrinn 1 i løpet av tredje kvartal 2023.

Nye hjem i samspill med omgivelsene

Tomteområdet ligger på Steinsnes i Horten, attraktivt plassert ut mot Oslofjorden. Mange av boligene har sjøutsikt fra oppholdsrom og uteplasser. Her får du orkesterplass til soloppganger, natur, folkeliv og lange, duse kvelder. De aller fleste boligene har utearealer i flere himmelretninger, og fra toppleilighetene er det en storslagen utsikt utover Oslofjorden.

Uansett hvilken bolig du velger, har du all verdens muligheter like utenfor dørstokken. Mellom husene er det trivelige leke- og uteområder for deg som bor her. Og foran bebyggelsen er det regulert inn romslige friområder, med kyststi og en innholdsrik lekeplass.

Med boliger i forskjellige størrelser, er Strandhagen et variert nabolag som alle kan trives i. Leilighetene er universelt utformet, og det er parkering i umiddelbar nærhet.

Byggene er skalert for å passe fint inn i nabolaget. De har moderne utforming med trekledning i varme fargetoner. Deler av fasaden er skilt ut i lysere farger for å skape variasjon og gi byggene et attraktivt uttrykk.

Strandhagen tilfører Horten et nytt og attraktivt bomiljø med kort vei inn til sentrum både med sykkel og til fots.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Jeg er interessert i

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du å motta oppdateringer og nyhetsbrev om utbyggingsprosjektet fra utbygger, samt tillater DNB Eiendom AS å behandle personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.dnbeiendom.no