Blå sjø og bølgeskvulp

Det unike med Strandhagen i Horten er nærheten til blå sjø og bølgeskvulp i hverdagen. Muligheten til å våkne opp til lukten av sjøluft i grønne og rolige omgivelser, og samtidig vite at du kun er en kort rusletur fra byen.

Justert Strandhagen DRONE v03 3destate no

Stå opp til

Lukten av sjø

Strandhagen vil smelte sammen med et allerede etablert og populært nabolag, med skoler, barnehager og butikker i gangavstand.

Her vil det være godt å vokse opp, godt å bo og godt å leve. I Strandhagen har du kyststien rett utenfor døra. Følg den nordover via Horten havn og sentrum mot Karljohansvern, eller sørover gjennom kulturlandskapet som omfavner Borrehaugene og Rørestrand på vei til Munchs Åsgårdstrand.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med vår megler

Vi holder deg oppdatert

Ønsker du å holdes oppdatert om utviklingen av prosjektet og lanseringen av de første boligene? Registrer din interesse.

Jeg er interessert i

Ved å sende inn dette skjemaet godtar du å motta oppdateringer og nyhetsbrev om utbyggingsprosjektet fra utbygger, samt tillater DNB Eiendom AS å behandle personopplysninger som er nødvendige for å oppfylle avtalen med deg, samt andre formål som selskapet har lov til å behandle opplysningene til ihht personvernforordningen. Les mer om hvordan DNB behandler personopplysninger i personvernerklæringen på www.dnbeiendom.no